Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Kom je mee?

€ 15,00 (inclusief btw)

Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn kamer bij papa. Want als Nesta bij zijn papa is mist hij Bardo. Daarom schrijft hij briefjes naar Bardo. Maar dat is niet hetzelfde.
Op een dag neemt Nesta Bardo toch mee in zijn gymtas. Eerst mee naar school, waar Bardo heel stil moet zijn zodat de juf hem niet hoort en dan mee naar het appartement van papa. Bardo maakt meteen vriendjes met de kat van de buurvrouw…

Kom je mee? is een boek over een jongetje dat zijn kat mist. Maar het is meer dan dat. Het laat zien welke consequenties een scheiding voor kinderen kan hebben. Een mooi subtiel geschreven verhaal van Sjoerd Kuyper dat uitnodigt om eens verder te praten over dit onderwerp.


Het idee voor dit boek en de bijzondere illustraties zijn van Grootzus.

 

 

Francien Verhulst is oprichter van Grootzus. Zij is met haar bijzondere manier van illustreren een soort sampler; ze maakt collages van bestaand getekend beeld, dat ze werkelijk overal vandaan haalt en waar ze fantasievolle droomwerelden mee creëert,waarin vaak grappige dieren, mensen, bloemen en gebouwen figureren. Haar illustraties kom je overal tegen: in magazines, kranten en boeken.

 

© 2017 - 2021 Hella's Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel