Vorige Artikel 13 van 26 Volgende

Urban Nature Culture - opberg blik - olijfolie

€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Material: tin
Size: 18 x 25,5 cm
Product code: 103507

Urban Nature Culture brings a touch of the ‘good old days’ and adds a modern twist. Made of tin, our Urban Nature Culture tin collection is the perfect heritage item to house your herbs, plants and kitchen utensils or simply give your kitchen a touch of the past.

 

Klik hier voor een overzicht van alle producten van Urban Nature Culture bij Hella's Home

 

 

 

 

Urban Nature Culture Amsterdam is opgericht door Anne Marie Hermans. De producten van Urban Nature Culture worden geproduceerd met passie en respect voor de planeet, geïnspireerd door natuurlijke elementen en culturen over heel de wereld.

Er worden telkens nieuwe manieren bedacht om producten op een duurzame manier te produceren. Niet alleen door eerlijke lonen te bieden of samen te werken met eerlijke bedrijven, maar ook door milieuvriendelijke grondstoffen en gebruikte materialen in te zetten en zo verspilling tegen te gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen als glas, bamboe, jute en katoen.

Urban Nature Culture ziet het als haar taak om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop de producten gemaakt worden.


Urban Nature Culture Amsterdam, for the love of our World.

 

 

© 2017 - 2021 Hella's Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel