Vorige Artikel 25 van 25 Volgende

Urban Nature Culture - Spoon Fun

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Material: Brass
Color: Gold
Size: 17 * 2.5 CM

Food Safe: Yes
Dishwasher Safe: No
Microwave Safe: No
Oven Safe: No

Complete your very own tea ceremony with UNC’s foodsafe brass spoon. It complements and is designed to perfectly match our Good Morning Cup, but also makes a fine partner with any sugar bowl, coffee mug or UNC’s Stone Bowl Quartz. A spoonful of happiness.

 

Klik hier voor een overzicht van alle producten van Urban Nature Culture bij Hella's Home

 

 

 

 

Urban Nature Culture Amsterdam is opgericht door Anne Marie Hermans. De producten van Urban Nature Culture worden geproduceerd met passie en respect voor de planeet, geïnspireerd door natuurlijke elementen en culturen over heel de wereld.

Er worden telkens nieuwe manieren bedacht om producten op een duurzame manier te produceren. Niet alleen door eerlijke lonen te bieden of samen te werken met eerlijke bedrijven, maar ook door milieuvriendelijke grondstoffen en gebruikte materialen in te zetten en zo verspilling tegen te gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen als glas, bamboe, jute en katoen.

Urban Nature Culture ziet het als haar taak om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop de producten gemaakt worden.


Urban Nature Culture Amsterdam, for the love of our World.

 

 

© 2017 - 2021 Hella's Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel