-44%

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Urban Nature Culture - Leaf Breakfast plate - 23cm

€ 8,95 € 5,00 (inclusief btw)

Material: ceramic
Size: diameter 23 cm
Product code: 102866

Food Safe: Yes
Dishwasher Safe: Yes
Microwave Safe: Yes
Oven Safe: Yes

Guess what came blowing in the wind? A piece of nature, found in every single one of Urban Nature Culture’s Nature Breakfast Plate, carrying an embossed leaf. Swing along with life’s many branches, and don’t be afraid to enjoy freedom. Urban Nature Culture’s ceramic Nature Breakfast Plate brings a message of nature to your home.

 

Klik hier voor een overzicht van alle producten van Urban Nature Culture bij Hella's Home

 

 

 

Urban Nature Culture Amsterdam is opgericht door Anne Marie Hermans. De producten van Urban Nature Culture worden geproduceerd met passie en respect voor de planeet, geïnspireerd door natuurlijke elementen en culturen over heel de wereld.

Er worden telkens nieuwe manieren bedacht om producten op een duurzame manier te produceren. Niet alleen door eerlijke lonen te bieden of samen te werken met eerlijke bedrijven, maar ook door milieuvriendelijke grondstoffen en gebruikte materialen in te zetten en zo verspilling tegen te gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen als glas, bamboe, jute en katoen.

Urban Nature Culture ziet het als haar taak om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop de producten gemaakt worden.


Urban Nature Culture Amsterdam, for the love of our World.

 

 

© 2017 - 2022 Hella's Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel