Mocht je niet tevreden zijn dan kun je gebruik maken van de afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Formulier voor herroeping

Je kunt het pakket op eigen kosten retourneren naar: Hella's Home, Edisonstraat 26, 5621HP, Eindhoven.

Zodra het geretourneerde pakket in goede staat (onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking) is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag + verzendkosten (let op: niet de kosten van het retourneren) binnen 7 dagen terug via het bij de bestelling gebruikte betaalmiddel.

Hella's Home vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Hella's Home in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij Hella's Home aanbiedt het product zelf af te halen, mag Hella's Home wachten met terugbetalen tot Hella's Home het product heeft ontvangen of tot je aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Hella's Home gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat bij de bestelling gebruikt is, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

© 2017 - 2022 Hella's Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel